Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، برنامه «دست در دست» به مناسبت آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) به صورت ویژه ای روانه آنتن شبکه دو شد و میزبان محمدرضا گرایی قهرمان جهان در رشته کشتی، نادر سلیمانی بازیگر و هنرمندان دیگری بود.

بنا بر این گزارش، در این برنامه نادر سلیمانی بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر با حضور در ویژه برنامه «دست در دست»  اظهار داشت: در زمان پخش ساعت خوش مردم به دلیل حال و هوای بعد از جنگ نیاز به شادی داشتند و خدا را شکر توانستیم لبخند را به لب های مردم بازگردانیم و در زمان پخش خیابان ها خلوت می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی در بعضی از مراسم عروسی هنگام پخش برنامه  عروس و داماد و مهمانان  می نشستند و برنامه را می دیدند.

سلیمانی ادامه داد: ساعت خوش که در آن بچه های تئاتری و کاربلد، ظرفیت زیادی برای تلاش داشتند از خاطرات ویژه دوران کاری من بعد از پرواز ۵۷ است. یک تیم همدل که هوای هر کسی که فکر می کردیم تواناییش را دارد، داشتیم.

وی افزود: به سعید آقاخانی افتخار می کنم و برای من احترام ویژه ای دارد. ای کاش می شد باز همه آن تیم دور هم جمع می شدیم و یک برنامه جدید می ساختیم،چون امروز همه با تجربه تر شده ایم.

این بازیگر تاکید کرد: امسال سال قشنگی نبود و ما خیلی از اهالی هنر و مردم خوب مان را از دست دادیم امیدوارم کسانی که در رأس کار هستند در زمان حیات بیشتر قدر هنرمندان را بدانند.

همچنین محمدرضا گرایی طلایی ترین کشتی گیر امسال ایران مهمان دیگر برنامه «دست در دست» بود که در گفتگویی زنده که جمعه شب از شبکه دو سیما روانه آنتن شد با اشاره به آرامشش در سرنوشت سازترین لحظات زندگی ورزشی اش گفت: شخصیت درونگرایی دارم و معتقدم گاهی در یک ثانیه می تواند سرنوشت همه چیز تغییر کند بنابراین ناامیدی معنی ندارد و باید تا آخرین لحظه تلاش کرد.

او درباره آخرین پیکار کشتی خود در نروژ گفت: چند ماه قبل توانسته بودم در المپیک مدال طلا را به دست آورم و به قول محمد بنا محکوم به برد بودیم. تا یک ثانیه قبل از اتمام مسابقه با حریف گرجستانیم هم عقب بودم اما در آن یک ثانیه طلایی با یک ضربه فنی نتیجه مسابقه تغییر کرد.
در ادامه اسرا جلیلیان از راه یافتگان به مرحله نیمه نهایی عصر جدید نیز با تقدیم دسته گلی به این ورزشکار قهرمان به ترکیب مهمانان برنامه «دست در دست» اضافه شد.

این کشتی گیر اهل شیراز با اشاره به علاقه و تبحرش در رشته فوتبال اضافه کرد: اگر فوتبالیست می شدم دوست داشتم در تیم استقلال و یا بارسلونا بازی کنم.

گرایی با بیان اینکه در تشکر از زحمات کادر درمان مدال بعدیم را تقدیم این عزیزان خواهم کرد درباره پیشنهاد حضور در یک فیلم سینمایی گفت: هنوز به این موضوع فکر نکرده ام اما شاید این پیشنهاد را قبول کنم.

او همچنین با اشاره به اینکه جهان پهلوان تختی الگوی همه کشتی گیران است، افزود: بیشتر کشتی گیران از قشر به نسبت ضعیف جامعه هستند و امیدوارم در رسیدن به مراحل بالاتر مرام و مسلک جهان پهلوان تختی را در کمک به مردم در پیش بگیرند.

این کشتی گیر طلایی درباره گزارش های هادی عامل بیان کرد: گزارشگری ایشان لذت دوچندانی را به مسابقات کشتی می دهد و رشته کشتی با صدای ایشان پیوند خورده است.

این قهرمان در ادامه افزود: کشتی، هم می تواند فنی باشد و هم مبتنی بر زور و بازو اما من بیشتر فنی کشتی می گیرم.برادرم‌ محمدعلی هم در المپیک فن جدیدی به نام سنجاب پرنده را ابداع کرد که مورد توجه قرار گرفت و زدن یک فن جدید در مسابقات رسمی به نظرم کار غیر ممکنی بود که محمدعلی به آن جامه عمل پوشاند.

وی ادامه داد: روزی کشتی حمید سوریان را نگاه می کردم و با خودم می گفتم آیا می شود من هم روزی در این میادین حرفه ای حاضر  و قهرمان شوم؟ قطعا هر کس اگر بخواهد و تلاش کند می تواند و البته که این مسیر دشواری های خاص خود را هم دارد اما باید هدف داشت.

این برنامه کاریست از گروه معارف شبکه دو و مرکز رسانه سازمان تبلیغات اسلامی به تهیه‌کنندگی هادی خدّادی و اجرای سیاوش عقدایی که به صورت ثابت جمعه‌ها ساعت ۲۳:۰۰ و شنبه و یکشنبه هر هفته بعد از گفتگوی ویژه خبری حوالی ساعت ۲۳:۳۰ در جدول پخش برنامه‌های شبکه دو سیما قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بازیگر سینما نادر سلیمانی کشتی درمان ساعت خوش سعید آقاخانی مهران مدیری دست در دست شبکه دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۳۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز به سرگرمی سالم برای مخاطب/ سعید ابوطالب «سناتور» را می‌سازد

نهمین قسمت از برنامه «کافه نقد» با اجرای مهران ده‌نمکی، به تحلیل محتوایی رئالیتی‌شو «پدرخوانده» پرداخت. سعید ابوطالب؛ کارگردان، نویسنده و تهیه‌کننده این رئالیتی‌شو، هادی مومنی؛ فعال رسانه‌ای و عباس گل؛ روزنامه‌نگار مهمانان این برنامه بودند.

ابوطالب در ابتدای این برنامه گفت: بازی‌های نقش منفی یا بازی‌های دورهمی به ویژه مافیا، قبل از اینکه وارد شبکه نمایش خانگی شوند، مردم آن‌ها را در خانه‌هایشان یا در دورهمی‌هایشان بازی می کردند. این مدل رئالیتی‌شو در ابتدا توسط یکی از پلتفرم‌ها به من پیشنهاد شد. من آن را دوست نداشتم زیرا آن را بلد نبودم و فکر نمی‌کردم بتواند چیزی به مخاطب عرضه کند.

وی اضافه کرد: ما نیازمند سرگرمی سالم برای مخاطب هستیم اما آن سرگرمی حتما باید حاوی پیام باشد. درباره این بازی تحقیق کردیم و متوجه شدیم که می‌توانیم آن را هنجاری و خانوادگی کنیم. البته هنجاری از این جهت که ادبیاتی برای بازی ایجاد کنیم. من چند مدل از این بازی را تحت عناوین «شب‌های مافیا»، «ارتش سری»، «ضد» و «پدرخوانده» ساختم؛ به‌علاوه برنامه‌ای به نام «سناتور» را طراحی کردیم که دو ماه دیگر آماده تصویربرداری خواهد بود.

در ادامه، عباس گل گفت: باید کار را در دو بعد فرم و محتوا بررسی کرد. در بحث فرم، مخاطب کار را پس نمی‌زند و یک کار استاندارد و خوش‌ساخت می‌بیند اما در بخش محتوا باید تبعات آن را در نظر گرفت. مثلا از یک مدل محتوا همزمان چند کار پخش می‌شود و این اتفاق مخاطب را اشباع می‌کند. مساله دیگر این است که فضا بیش از حد لاکچری است درصورتی که نیازی نبود.

تهیه‌کننده و کارگردان «شب‌های مافیا» راجع به انتخاب مخاطب برای دیدن محتواها در تلویزیون و سکوها گفت: برنامه‌ها در صداوسیما به این شکل است که مخاطب تلویزیون را روشن می کند، برنامه یا سریال مورد علاقه‌اش را تماشا می‌کند و بعد آن را خاموش می‌کند. اما در نمایش خانگی مخاطب باید اشتراک بخرد زیرا بخش خصوصی است. مخاطب در یک فضای آزاد حق انتخاب دارد. این جریان آزاد برنامه‌سازی است و به جای تنظیم‌گری باید تشویق کرد.

هادی مومنی نیز در ادامه این مباحث افزود: درباره آثاری از این دست یک نوع نقد رایج در فضای عمومی وجود دارد. حتما به گوشتان خورده که مافیا به‌عنوان یک پیام و اثر در دلش ترویج دروغ و فریب‌کاری دارد.

«مافیا» یک بازی روانشناسانه است

ابوطالب درپاسخ به این نوع نقدها توضیح داد: بله این اولین نقد محتوایی بود که به این بازی وارد شد. این بازی، یک بازی روانشناسانه بوده است. کاربردهای روانشناسانه دارد. در این بازی آدم‌بدها یک‌سوم آدم‌خوب‌ها هستند. آنهایی که دروغ می‌گویند آدم‌بدها و آنهایی که راست می‌گویند آدم‌خوب‌ها هستند. درواقع ما دروغ نمی‌گوییم بلکه سعی می‌کنیم دروغ را از راست تشخیص دهیم.

وی ادامه داد: ما انتظار داریم که یک جهان انتزاعی مانند کشتی دزدان دریایی یا انبار قاچاق مافیای سیسیل بسازیم زیرا می‌خواهیم همزات‌پنداری صورت نگیرد. بازیگران جلوی دوربین نقش‌شان را بازی و پشت صحنه با همدیگر روبوسی می‌کنند. نمی‌خواهیم بازیگران لباس ایرانی-اسلامی داشته باشند

تهیه‌کننده «پدرخوانده» افزود: ایراد می‌گیرند که چرا لباس ایرانی-اسلامی ندارند، ما نمی‌خواهیم داشته باشند. حتی روی اسم کاراکترها نیز اسامی سینمایی گذاشته‌ایم. از طرف دیگر این تغییر برای مخاطب، جذاب است. ما رئالیتی‌شو هستیم زیرا متن نداریم. محتوا و خط فکری داریم. می‌دانیم کجا می‌رویم. البته تعدادی از پلتفرم‌ها هم از این برنامه می‌سازند اما به بازیگر متن می‌دهند تا وایرال شود. در صورتی که متن‌نویسی با ذات رئالیتی‌شو مغایرت دارد.

آثاری مانند «پدرخوانده» به مخاطب وفادار بوده‌ است

مومنی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با بیان اینکه وقتی به تاریخ سینما برمی‌گردیم گویی دوگانه‌ای بین آثاری که وفادار به واقعیت بوده‌اند و آثاری که جهان تخیلی را بازتاب می‌دهند، وجود داشته است، سپس خاطرنشان کرد: در سینمای امروز ایران با دو نوع اثر روبه‌رو هستیم. یکی آثاری که توسط نهادها ساخته می شوند و عموما بودجه‌های کلان دارند اما نتواسته‌اند مخاطبان زیادی را جذب کنند. طیف دیگر آثار طنز هستند. در واقع ما دو جریان اصلی در سینما داریم. سینمای محتواگرا و سینمای طنز. خارج از این جریان دیگری نمی‌بینیم.

وی ادامه داد: نگاه برخی منتقدان این است که آثار طنز با تمام ضعف‌هایی که دارند، به روح هنر نزدیک‌ هستند؛ زیرا در آنجا مساله سرگرمی و مخاطب اهمیت دارد. ما این اتفاق را در نمایش خانگی می‌بینیم. در واقع نمایش خانگی معطوف به مخاطب است. به نظر من آثاری مانند «پدرخوانده» به مخاطب وفادار بوده‌اند زیرا مخاطب منفعل نیست. در واقع ما با فعلیت مخاطب روبه‌رو هستیم یعنی اثر طوری ساخته می‌شود که مخاطب به‌عنوان بخشی از اثر وارد آن شود تا خودش جهان معنا و تداعی‌ها را بسازد.

ابوطالب سپس درباره رده سنی این برنامه مطرح کرد: ما درخصوص رده سنی مقاومتی نداریم. هرچند تاکنون تذکری از این بابت به ما داده نشده است. زمانی که ما تصمیم می‌گیریم فصل جدید برنامه را بسازیم به نظرات مخاطبان مبنی بر اینکه کدام بخش‌ها را دوست داشته و کدام بخش‌ها را نداشته‌اند، توجه می‌کنیم. زمانی که مخاطب احساس کند ما به نظر او اهمیت می‌دهیم، با ما همراه می‌شود همچنین اینکه سینما هم به برنامه‌های محتواگرا و هم به برنامه‌های سرگرم‌کننده احتیاج دارد.

برنامه «کافه نقد» با اجرای مهران ده‌نمکی و با هدف نقد و تحلیل سریال‌ها و برنامه‌های تلویزیون و شبکه نمایش خانگی، پنجشنبه‌ها ساعت ۱۸:۳۰ از رادیو نمایش پخش می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • معرفی ویژه برنامه‌های رادیو در جشن میلاد حضرت معصومه (س)
  • ویژه برنامه‌های تلویزیون در دهه کرامت
  • ما لیورپولی ها همیشه بدشانسیم؛ اسلوت هزارتا جام هم بیاره، جای کلوپ رو نمی گیره!
  • همراهی رادیو فرهنگ با نمایشگاه کتاب تهران
  • سعید لیلاز: افشای فایل صوتی ظریف، عمدی بود
  • نمایشگاه کتاب را در قاب سیما دنبال کنید
  • اعلام ویژه‌برنامه‌های مرتبط با «نمایشگاه بین‌المللی کتاب» در تلویزیون
  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • نیاز به سرگرمی سالم برای مخاطب/ سعید ابوطالب «سناتور» را می‌سازد
  • تهیه‌کننده نون‌خ: سعید آقاخانی دستمزد نجومی نگرفته/ آمار مخاطبان تلویزیون بیش از آن چیزی است که گفته می‌شود